Βιβλίο επισκεπτών  
Γράψτε ένα σχόλιο για αυτή την εγγραφή. Επιστροφή στο βιβλίο επισκεπτών | Διαχείριση
Υπογράψτε το βιβλίο επισκεπτών:
102) IP κατεγράφη  Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3 ( .NET CLR 3.5.30729) 
από forum ... 
Πόλη:
Αθήνα
16.5.2010 19:45 Host: athedsl-344647.home.otenet.gr Σχολιασμός

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στην σελίδα που ακολουθεί :
http://www.a-o.gr/forum/viewtopic.php?t=154&sid=e1eafe1bca0ea682f7a2fd537c1f0e1e

Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 18, 2009 2:10 pm (από Αλέξης)

Κυριακή σήμερα. σε λίγο ξεκινάω για την εκπομπή. όταν κάνω την εκπομπή στο νου μου κάποιες στιγμές έρχονται κάποιοι αγαπημένοι άνθρωποι που ξέρω ότι συνταξιδεύουμε και νιώθω ότι έστω και ραδιοφωνικά συνομιλούμε. ένας ακριβώς τέτοιος συνταξιδιώτης ΕΙΝΑΙ ο ΑΛΦΡΕΝΤΟ. με ένα λόγο παραπάνω, μάλιστα. αφού κάθε φορά που τελειώνω την εκπομπή, άδειος από ό,τι είχα να πω, πλημμυρισμένος από τα άρρητα και τα άδηλα, καταφεύγω στου Μπάμπη στου Ρουφ. πάντα όρθιος, πάντα μόνος μου. εκείνη την ώρα με ενοχλεί όποιος επιβουλεύεται την ανάγκη μου να σιωπήσω, να αφουγκραστώ μέσα μου και γύρω μου. ο ΜΟΝΟΣ άνθρωπος που είναι ευπρόσδεκτος αυτή την ώρα είναι ο ΑΛΦΡΕΝΤΟ. το ολόγιομο βλέμμα του, η αξιοπρεπής πρεπιά του, η αίσθηση ότι καταλαβαίνει τα πάντα μέσα στους άλλους ακόμη κι από τη σιωπή τους. καθόμαστε δίπλα δίπλα. κάποια στιγμή σκάει και μια κουβέντα. από αυτές όπου θαρρείς ότι τα λες όλα. κάποια στιγμή το γυρίζει και σε ένα σημεία στην εκπομπή. η ματιά του, το σχόλιό του, αποκαλυπτικά.

Κυριακή σήμερα, σε λίγο πάω για εκπομπή. μετά στου Μπάμπη. θα κατέβω τις σκάλες. θα σταθώ δίπλα στη μπάρα. κάθε τόσο θα γυρίζω ασυναίσθητα πίσω, κοιτώντας στις σκάλες. όπου να ναι, δεν μπορεί, θα φανεί ο ΑΛΦΡΕΝΤΟ. γιατί ο ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΕΙΝΑΙ, δεν ήταν. γιατί η αγπάη τόσων ανθρώπων για αυτόν είναι ολοζώντανη και τον ανασταίνει διαρκώς, στον καθένα μας μοναδικά. ένας καλός άγγελος, ο κύριος ΑΛΦΡΕΝΤΟ!
.
Σχόλια:
Όνομα:
 
Επιστροφή στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ